Actify Bewegen app

Stap voor stap meer bewegen

Klaar voor de stap? Actify Bewegen daagt je op een leuke manier uit om meer te bewegen. De gratis stappenteller houdt je stappen bij en stuurt je op missie om je stappendoel te halen. Je kunt jouw eigen missies bepalen en ze alleen of samen met vrienden doen. Op naar een gezonde leefstijl met Actify als gezondheid coach op je telefoon!

Bewegen app weekoverzicht

Ga elke dag voor je stappendoel

Vier je successen!

In de Actify Bewegen app krijg je iedere week een nieuw persoonlijk dagdoel. Kicken om hier elke dag voor te gaan! Het is ook leuk om missies te lopen, bijvoorbeeld in twee weken opbouwen naar 7.000 stappen. Zo werk je op een motiverende manier aan je gezondheid en kun je elke dag je successen vieren. Je zult zien dat je je door meer te bewegen gezonder, fitter en energieker voelt. Door je missies samen met vrienden te doen, motiveer je elkaar.

Meer over Actify Bewegen

Zo werkt het

Download de Actify Bewegen app, check je dagdoel en start met wandelen. Of loop een missie. Elke missie daagt je uit om een aantal dagen jouw stappendoel te halen. Heb je je doel gehaald? Te gek, jij weet wat gezond leven is! De coach in je app daagt je nu uit om net iets meer stappen te gaan zetten. Zo verbeter je in mini stappen je gezondheid. Haal je je doel niet? Geen probleem, dan probeer je het gewoon nog een keer!