Een initiatief van Zilveren Kruis

Veelgestelde vragen

1: Deelt Actify mijn gegevens met Zilveren Kruis of derden?

Wij delen je gegevens nooit met Zilveren Kruis of andere derden. Je gegevens zijn veilig bij Actify. Meer hierover lees je in ons privacyreglement.

2: Hoe kan ik mijn account verwijderen?
  1. Inloggen op Actify.nl
  2. Klik op je naam (links bovenin)
  3. Klik op ‘mijn profiel’
  4. In dit scherm kun je klikken op ‘account verwijderen’
3: Kan Actify mijn account voor mij verwijderen?

Nee, wij mogen je account niet verwijderen, omdat wij hiermee jouw privacy kunnen schenden. Daarom mag je zelf je account verwijderen:

1. Inloggen op Actify.nl
  2. Klik op je naam (links bovenin)
  3. Klik op ‘mijn profiel’
  4. In dit scherm kun je klikken op ‘account verwijderen’
4: Kan ik de MaaltijdMatch recepten-app ook downloaden voor Windows Phone?

Helaas is de MaaltijdMatch recepten-app niet beschikbaar voor Windows Phone. Het is niet duidelijk of en zo ja, wanneer we dit gaan realiseren. Onze excuses voor het ongemak.

5: Heeft de uitslag van de Echte Leeftijd Test of de SlaapLekkerTest invloed op mijn ziektenkostenverzekering?

De uitslag van de test heeft op geen enkele wijze, positief of negatief, invloed op je ziektekostenverzekering.

6: Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling uit de webshop wordt geleverd?

Wij zorgen ervoor dat jij de beste deal hebt: de scherpste prijs. Daardoor duurt het wat langer om het product te leveren. In de meeste gevallen moet het product binnen 1 - 5 werkdagen binnenkomen.

7: Waar vind ik meer informatie over de Stappen Challenge?

Op deze pagina vind je meer informatie over de Stappen Challenge.

Heb je vragen? Kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen, speciaal voor de Stappen Challenge. Bekijk >

Over Actify

1: Verdient Actify geld met de webshop?

Door het grote aantal gebruikers en partners van Actify, ontvangt Actify hoge kortingen van leveranciers. Die korting komt volledig ten goede aan de gebruikers van Actify. Actify verdient hier dus niets aan.

Gebruikers sparen punten bij Actify. Dit is een extra beloning voor de gebruiker. Hij kan zijn punten gebruiken voor een flinke korting op producten uit de webshop. Hierdoor is de webshop een van de voordeligste webwinkels van Nederland. Dit kan de gebruiker checken door de link naar prijsvergelijker Kieskeurig.nl te gebruiken.

2: Waarom werkt Actify samen met partners?

Actify gelooft in samenwerkingen met experts, partners en autoriteiten om het aanbod zo goed mogelijk in te richten. Er worden natuurlijk kwaliteitscriteria gesteld aan degenen die zich verbinden aan Actify. Dit omvat expertise, achtergrond, certificeringen en opleidingen.

3: Kunnen partners van Actify adverteren op de website?

Nee. Er zijn geen adverteermogelijkheden op Actify. Partners zijn mogelijk wel zichtbaar op de website met een logo, link of vermelding. Hierdoor is zichtbaar wat de bron van de content is of met welke partner Actify een onderdeel heeft ontwikkeld.

4: Hoe vult Actify de samenwerking met partners in?

Actify werkt op diverse manieren samen met partners. Soms worden partners ingehuurd om hun expertise. Het kan ook uitruil in natura betreffen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons dan een bericht. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Versturen

Actify maakt gebruik van cookies zodat wij je een optimale gebruikerservaring kunnen leveren. Cookies zijn niet schadelijk voor je computer. Cookies zijn tijdelijke tekstbestandjes voor je browser. Vertel me meer