Actify Vitaliteitscoach

Verbeter je gezondheid in mini stappen

Gezonder leven kun je leren. Hoe vaker je het doet, hoe meer het vanzelf gaat. Actify helpt je in mini stappen je gezondheid te verbeteren, zonder dat je leven op zijn kop staat. Kies je persoonlijke series en mini’s, maak de langste streak en verdien punten voor jouw gezonde acties. Je personal coach geeft je positieve motivatie en viert je successen uitbundig met je mee!

actify-vitaliteitscoach-robot

Ontwikkel gezonde gewoontes

Vink elke dag jouw mini’s af

De Actify app zit vol gezonde oefeningen die je overal tussendoor kunt doen. We noemen ze mini’s, omdat het kleine stapjes zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hidden gym, een tip hoe je gezonder kunt eten of een reminder om te ontspannen? Als je elke dag met je gezondheid bezig bent, ontwikkel je vanzelf een gezonde gewoonte!

Meer over de Vitaliteitscoach

Zo werkt het

Download de Actify Vitaliteitscoach app, kies je eerste doel en probeer de mini’s die de health coach voor jou kiest. De mini’s zijn gebaseerd op onderzoeken van verschillende wetenschappelijke en medische instanties en het geeft een kick om ze af te vinken ✅. Dus…kanjer, zin in een mini? Download de app!