Minder zitten, meer bewegen

Wist jij dat Nederland kampioen zitten is? We zitten ruim 8,5 uur per dag. En omdat te lang en te veel zitten ongezond is, hebben wij in samenwerking met Zilveren Kruis de “Minder zitten, vaker opstaan” missie uitgebracht. Door elk uur wat extra stappen te zetten en korte wandelingen te maken, kom je al snel aan je dagelijks minimum aantal stappen. En met deze missie wordt het extra leuk. Dus download nu de app op je Android of iPhone.

Heb jij de Zilveren Kruis Zitcheck nog niet gedaan? En ben jij benieuwd naar hoe lang jij elde dag zit? Doe dan hier de Zilveren Kruis Zitcheck.

zilveren-kruis-zitcheck-minder-zitten-vaker-opstaan-actify-bewegen-app

De missie

Met de “minder zitten, vaker opstaan” missie in de Bewegen app, helpt Actify je om zitminuten kwijt te raken. Haal je doel voordat de avond begint door elk uur even te stappen! Twee weken lang zet je elke dag 6250 stappen – dat staat gelijk aan ongeveer 45 minuten. Met 4 minuten per uur en een kwartier, aan het begin of einde van de dag, haal je dat met gemak. Niet gelukt? Geen probleem, dan kun je hem ’s avonds nog uitlopen. Download de app en start de missie!