Vier sporten voor op vakantie

Leestijd: 1 - 2 min.
Vier sporten voor op vakantie

Met minimaal 30 minuten bewegen per dag ben je gezond bezig. En dat is makkelijk vol te houden, ook als je op vakantie bent. Met deze typische vakantiesporten bijvoorbeeld.

Wandelen

Wandelen is zo’n beetje de populairste bezigheid tijdens de vakantie. Het kan dan ook overal: door de bergen, op het strand of in de stad. Zorg wel voor goede schoenen die aangepast zijn aan het gebied waar je zit. Maar dat je niet door de bergen gaat wandelen op je waterschoenen is natuurlijk vrij duidelijk.

Fietsen

Fietsen is bijna net zo populair als wandelen. Je kunt je eigen fiets meenemen, of huur er ter plekke een. Let er wel een beetje op dat je op je oude damesfiets niet meteen een berg van de buitencategorie pakt.

Badminton

Badminton is de campingsport bij uitstek, maar je kan het ook prima naast je vakantiehuisje doen, of op het strand.

Snorkelen

Ideaal voor mensen die normaal niet zoveel bewegen. Lekker rustig in het water waardoor je nauwelijks kans hebt op blessures. En ondertussen kun je ook nog eens vergapen aan de wondere onderwaterwereld onder je. Win-win!

Gewoon hier de Actify app downloaden kan natuurlijk ook, dan vind je genoeg suggesties die jou inspireren om actief je vakantiedag door te komen.

Actify, de activiteitscoach

#34 in Gezondheid en vitaliteit

4.2 • 431 beoordelingen